Solbjerg

Fra det nye år, vil Solbjerg Fitness være i lokale ildsjæles hænder; nemlig Helle Fejrskov og Allan Kjær, samt en erfaren gruppe fitness- og sundhedsfolk fra Fit&Sund Skanderborg, og det bliver helt fantastisk!

Det betyder for dig, at du ikke længere træner i Solbjerg Fitness, men i Fit&Sund Solbjerg, og vi er flyttet 900m ned ad Hovedgaden, til Solbjerg Hovedgade 90B. Her venter dig spritnye og renoverede lokaler, nyt udstyr og lækker café med fri kaffe + fra sommer 2021; en 100m2 holdsal og omklædninger med bruser.

Vi er klare til, at åbne dørene! Men den regionale nedlukning af fitness, grundet Corona, fortsætter desværre frem til maj.

Alle eksisterende medlemmer, inklusiv dig, som automatisk flytter med over fra Solbjerg Fitness bliver flyttet som ‘ loyalitetsmedlemmer, og kan træne videre i Fit&Sund Solbjerg til 200 kr./md. hele 2021 – naturligvis uden beregning i nedlukningsperioden.

Du får automatisk ovenstående fordel, men hvis du kender nogen, som du synes skal nyde godt af samme fordele som dig, kan de OGSÅ nå, at blive nyindmeldte loyalitetsmedlemmer [ tilmeld dig her ];

Overflyttet Loyalitetsmedlem:

✔ Træn i Fit&Sund Solbjerg resten af 2021 for 200 kr./md.
✔ Ingen omkostninger hele nedlukning perioden grundet covid-19.
✔ Fri adgang til hold-, konditions- og styrketræning
✔ Kaffe/te i vores café
✔ Åbent alle dage 05-23

Nyt Loyalitetsmedlem [ tilmeld dig her ]:

✔ Træn i Fit&Sund Solbjerg resten af 2021 for 200 kr./md.
✔ Ingen omkostninger hele nedlukning perioden grundet covid-19.
✔ Fri oprettelse
✔ Fri adgang til hold-, konditions- og styrketræning
✔ Kaffe/te i vores café
✔ Åbent alle dage 05-23
✔ Kan udelukkende oprettes inden åbningen af Fit&Sund Solbjerg.

Pga. jule- og nytårsferien, har vi haft nogle udfordringer med, at få oprettet hjemmeside, men følg meget gerne med på FACEBOOK [ link ], og se hvad der i dit kommende fitness- og sundhedshus.

Der vil komme en smule praktik, såsom medlemskort og holdbooking m.m., alt dette, vil du modtage information om, så snart vi har det på plads.

Du er velkommen til at kontakte os på mail; fitogsundsolbjerg@gmail.com.

 

Med et ønske om en hjertelig jul og en glædelig nytår til dig og dine.

 

Velkommen til, og vi glæder os til at se dig i Fit&Sund Solbjerg.

Vh. Helle Fejrskov og Allan Kjær.

 

Det kommende Fit&Sund hus i Solbjerg.