MamaCamp

Alle kvindekroppe er forskellige; men ens for alle er, at den rette kost, træning og fysiske aktivitet er sundt. Det gør både godt og er sundhedsfremmende og forebyggende.
Efter fødslen kan mor have svært ved at afse tid til sig selv, træning og sund mad. MamaCamp tilbyder hjælp og inspiration hertil. Og det sker, mens mor og barn er sammen.

Ønsker du en sundere og mere opstrammet krop, øget styrke, vægttab og mere energi i en travl hverdag præget af småbørn, så er MamaCamp det rette hold for dig.

MamaCamp er et hold for nybagte mødre, hvor jeres baby er meget velkommen. Der tages hensyn til de komplikationer der kan være efter fødslen. Træningen er alsidig, og der anvendes flere forskellige redskaber for at imødekomme alles behov. Der tages også højde for bækkenbund- og mave-/rygproblemer.

Lige født?
Træningen vil hjælpe dig til at genoptræne hele kroppen og dermed give dig bedre styrke og kondition. Du kan medbringe dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen.

Du får:
✅ Kropsanalyse/måling og vejning (start-, midt- og slutvejning).
✅ Lukkede træningshold 2 x om ugen i 8 uger.
✅ Træning: tirsdag kl. 10:30-11:25 og torsdag 10:30-11:25
✅ 4x kostworkshops med klinisk diætist tirsdage kl. 11:30 – 12:30:
✅ En fantastisk holdånd og opbakning deltagerne imellem.
✅ Lukket facebookgruppe for deltagerne.
✅ Medlemskab i Fit&Sund i alle 8 uger.
💪 Træner: Marie Rørbech (personlig træner) og Tina Lindholdt (fysioterapeut)
💪 Klinisk diætist
💪 Begrænset antal pladser

💬 Infomøde: Torsdag d. 02.04.20 kl. 10:30
👏 Startdato: Tirsdag d. 21.4.20 kl. 10:25
💰 Pris for ikke medlem: 2.195 kr.
💰 Medlemspris: 1.595 kr.

Spørgsmål? Kim@fitogsund.dk

Tilmelding:

 

Bemærk:

  • Betaling sker i Fit&Sunds reception eller via efterspurgt faktura.
  • Medlemspris er kun aktuelt, såfremt deltageren har et fuldgyldigt aktivt medlemskab i Fit&Sund Skanderborg under hele forløbet.
  • Man anbefaler at starte træningen tidligst 8 uger efter fødslen.
  • Følgende er gældende for forløb i Fit&Sund: Der tilbagebetales ikke eventuelle resterende forløb eller klip, og 14 dages fortrydelsesret er ikke gældende. Ingen fortydelsesret. Tilmelding er bindende. Vi tilbagebetaler ikke camp-forløb.
  • Først oprettelsesgaranti ved 5 tilmeldinger. Såfremt dette ikke kan lade sig gøre, og en løsning ikke kan findes, tilbageføres det fulde tilmeldingsbeløb.